Der bliver arbejdet på Frederiksberg Boligfonds webventelistesystem. Det betyder, at du ikke kan logge ind i systemet i øjeblikket. Har du spørgsmål eller ændringer til din opskrivning, som ikke kan vente, vil vi bede dig om at kontakte din administrator på teampb@deas.dk.

Vi har tidligere oplyst, at du skulle bruge DEAS´ boligplatform Findbolig.nu frem for vores systemer fra den 17. maj 2021. Men flytningen af ventelisternes store mængder data tager længere tid end først forventet. Det betyder følgende for alle boligsøgende:
  • Ventelisterne bliver fortsat åbnet efter behov på PrivatBos ventelisteside frem til medio juli 2021.
  • Er du skrevet op til en bolig i Frederiksberg Boligfond, skal du frem til medio juli 2021 kontakte din administrator på teampb@deas.dk, hvis du ønsker at ændre din opskrivning.
  • Er du skrevet op til en bolig i København, skal du frem til medio juli 2021 kontakte din administrator på teampb@deas.dk, hvis du ønsker at ændre din opskrivning.

DEAS er fondenes nye ejendomsadministrator, og en af vores fornemste opgaver er at servicere dig som beboer og sikre gode, trygge rammer. Du kan kontakte os på telefon: 70 30 20 20 og e-mail info@deas.dk. Telefonen er åben for henvendelser fra kl. 7.00-19.00 på alle hverdage. 


Der er sat opslag op i alle opgange, hvor du finder dit driftskontors kontaktinformationer og andre nyttige informationer. Du kan læse mere om DEAS på www.deas.dk.

DEAS er fondenes nye ejendomsadministrator, og en af vores fornemste opgaver er at servicere dig som beboer og sikre gode, trygge rammer.

Du kan kontakte os på telefon: 70 30 20 20 og e-mail info@deas.dk. Telefonen er åben for henvendelser fra kl. 7.00-19.00 på alle hverdage. 


Der er sat opslag op i alle opgange, hvor du finder dit driftskontors kontaktinformationer og andre nyttige informationer.

Du kan læse mere om DEAS på www.deas.dk.

Hvad kan vi hjælpe med?

Hvad kan vi
hjælpe med?

Vi arbejder hver dag for, at du og dine naboer bor godt. Uanset om du er ved at flytte ind, har boet hos os længe eller er på vej videre til et nyt hjem, så står vi klar til at hjælpe.

Ejendomsmestren står klar til at hjælpe dig med hverdagens små og store udfordringer. Find dit ejendomskontor via din ejendoms side.

Du kan altid se, om vores ventelisterne er åbne eller lukkede på vores ventelisteside. Du kan læse mere om, hvordan ventelisterne fungerer på siden for boligsøgende.

Drømmer du om et nyt køkken eller badeværelse i din lejlighed?  Læs mere om mulighederne her.

Vi arbejder ikke kun med boliger. Vi administrerer også en række erhvervslejemål, som ligger i vores ejendomme. Måske har du set et ledigt et i bybilledet? Læs mere.

Ejendomme

København
Frederiksberg