Der bliver i øjeblikket udført arbejde i Frederiksberg Boligfonds webventelistesystem. Det betyder, at du ikke kan logge ind i systemet i øjeblikket. Vi vil bede dig om at være tålmodig og forsøge at logge ind igen på et senere tidspunkt. Du skal forsætte med at bruge Frederiksberg Boligfonds webventelistesystem frem til medio juni 2021, hvor ventelisterne flyttes over i Findbolig.nu.

Vi har tidligere oplyst, at du skulle bruge DEAS´ boligplatform Findbolig.nu frem for vores systemer fra den 17. maj 2021. Men flytningen af ventelisternes store mængder data tager længere tid end først antaget. Det betyder følgende for alle boligsøgende:

  • Ventelisterne bliver fortsat åbnet efter behov på denne side frem til medio juni 2021.
  • Er du skrevet op til en bolig på Frederiksberg, skal du fortsætte med at bruge Frederiksberg Boligfonds webventelistesystem frem til medio juni 2021.
  • Er du skrevet op til en bolig i København, skal du frem til medio juni 2021 kontakte din administrator på teampb@deas.dk, hvis du ønsker at ændre din opskrivning.

DEAS er fondenes nye ejendomsadministrator, og en af vores fornemste opgaver er at servicere dig som beboer og sikre gode, trygge rammer. Du kan kontakte os på telefon: 70 30 20 20 og e-mail info@deas.dk. Telefonen er åben for henvendelser fra kl. 7.00-19.00 på alle hverdage. 


Der er sat opslag op i alle opgange, hvor du finder dit driftskontors kontaktinformationer og andre nyttige informationer. Du kan læse mere om DEAS på www.deas.dk.

DEAS er fondenes nye ejendomsadministrator, og en af vores fornemste opgaver er at servicere dig som beboer og sikre gode, trygge rammer.

Du kan kontakte os på telefon: 70 30 20 20 og e-mail info@deas.dk. Telefonen er åben for henvendelser fra kl. 7.00-19.00 på alle hverdage. 


Der er sat opslag op i alle opgange, hvor du finder dit driftskontors kontaktinformationer og andre nyttige informationer.

Du kan læse mere om DEAS på www.deas.dk.

Når du er lejer hos os

Når du er lejer
hos os

Her på siden finder du overordnede informationer, som gælder på tværs af vores ejendomme. Hver ejendom har også sin egen side med specifik information. Find den ved hjælp af menuen herover. 

Generelle informationer

Akut skade

Hvis uheldet er ude i din lejlighed eller i ejendommen.

Beboerrepræsentation

BR repræsenterer dig og dine naboer.

Boligbytte

Hvis du vil bytte lejlighed med en anden lejer.

Boliggruppen

Hjælper dig med alt det formelle ift. din lejlighed.

Boligstøtte

Du kan finde flere informationer på borger.dk.

Ejendomskontorerne

Hjælper dig med hverdagens udfordringer.

Fremleje

Du kan fremleje ét eller flere værelser i din lejlighed.

Husdyr

Du må holde husdyr i de fleste af vores ejendomme.

Intern flytning

Vi har interne ventelister i vores ejendomme.

Nyt køkken og bad

Indgå en forbedrings- eller råderetsaftale med os.

Skadedyr

Som f.eks. skægkræ skal bekæmpes effektivt.

TV og internet

Forskellige ejendomme, forskellige aftaler.

Varslinger

Du modtager flere varslinger i løbet af et år.

Vedligeholdelseskonto

Kontoen kan bruges til vedligehold af din lejlighed.

Vi er med vores ejendomskontorer tæt på vores beboere. Det er nærhed for os. Og når vores boliggruppe - på afstand - taler i telefon med beboere, gør vi os umage for at være nærværende i dialogen.

Ejendomme

København
Frederiksberg