Nyt køkken og bad

En drøm om et nyt køkken eller badeværelse i din lejlighed kan gå i opfyldelse på to måder: Du kan enten indgå en forbedringsaftale, hvor vi står for byggeriet. Eller du kan indgå en råderetsaftale, hvor du selv står for byggeriet.

Der er stor forskel på de to måder, at gribe byggeriet an på.

Ved råderetsaftalen er det dig, der er bygherre. Dvs. at du står for at tegne, indhente tilbud, skrive kontrakt med håndværkere og føre tilsyn med byggeriet.

Vælger du forbedringsaftalen, er det os, der har ansvaret for byggeriet. Dvs. at det er os, der tegner, indhenter tilbud, fører tilsyn og helt overordnet styrer byggeriet.

Vi bygger mere end 100 køkkener og badeværelser om året og har derfor stor erfaring med at stå for byggerier i lejligheder.

Derfor anbefaler vi også altid, at du indgår en forbedringsaftale – med mindre at du selv er en rutineret bygherre.

Vi stiller store krav til vores håndværkere, og de materialer de bruger. Når vi bygger køkkener, arbejder vi kun sammen med gode, danske brands – som f.eks. Svane Køkkenet og Vordingborg Køkkenet.

Du kan læse mere i vores materialekatalog om de materialer, vi bruger.

Og du skal være opmærksom på, at du skal anvende de samme typer materialer, hvis du vælge at indgå en råderetsaftale. Det sikrer, at alle vores lejligheder har den samme høje standard, når de moderniseres.

Uanset om du ønsker at indgå en forbedringsaftale eller en råderetsaftale, starter processen altid med, at du kontakter ejendomskontoret. Det er ejendomskontoret, der vurderer om det muligt og nødvendigt at modernisere dit køkken eller bad

Find dit ejendomskontor
Se materialekataloget
Læs mere om at bygge vådrum
Læs mere om at bygge køkken