Der bliver arbejdet på Frederiksberg Boligfonds webventelistesystem. Det betyder, at du ikke kan logge ind i systemet i øjeblikket. Har du spørgsmål eller ændringer til din opskrivning, som ikke kan vente, vil vi bede dig om at kontakte din administrator på teampb@deas.dk.

Vi har tidligere oplyst, at du skulle bruge DEAS´ boligplatform Findbolig.nu frem for vores systemer fra den 17. maj 2021. Men flytningen af ventelisternes store mængder data tager længere tid end først forventet. Det betyder følgende for alle boligsøgende:

  • Ventelisterne bliver fortsat åbnet efter behov på PrivatBos ventelisteside frem til medio juli 2021.
  • Er du skrevet op til en bolig i Frederiksberg Boligfond, skal du frem til medio juli 2021 kontakte din administrator på teampb@deas.dk, hvis du ønsker at ændre din opskrivning.
  • Er du skrevet op til en bolig i København, skal du frem til medio juli 2021 kontakte din administrator på teampb@deas.dk, hvis du ønsker at ændre din opskrivning.

DEAS er fondenes nye ejendomsadministrator, og en af vores fornemste opgaver er at servicere dig som beboer og sikre gode, trygge rammer. Du kan kontakte os på telefon: 70 30 20 20 og e-mail info@deas.dk. Telefonen er åben for henvendelser fra kl. 7.00-19.00 på alle hverdage. 


Der er sat opslag op i alle opgange, hvor du finder dit driftskontors kontaktinformationer og andre nyttige informationer. Du kan læse mere om DEAS på www.deas.dk.

DEAS er fondenes nye ejendomsadministrator, og en af vores fornemste opgaver er at servicere dig som beboer og sikre gode, trygge rammer.

Du kan kontakte os på telefon: 70 30 20 20 og e-mail info@deas.dk. Telefonen er åben for henvendelser fra kl. 7.00-19.00 på alle hverdage. 


Der er sat opslag op i alle opgange, hvor du finder dit driftskontors kontaktinformationer og andre nyttige informationer.

Du kan læse mere om DEAS på www.deas.dk.

Din vej til et nyt hjem

Det kan være ganske udfordrende at være på boligjagt efter det helt rigtige, nye hjem – og indrømmet, det er heller ikke helt let at få en lejlighed hos os. 

Ventelisteregler

Boligmarkedet i Københavnsområdet er presset, vi har prisstærke lejligheder, og mange af dem har en attraktiv beliggenhed. Du skal derfor have tålmodighed, hvis du gerne vil skrives op til en af vores lejligheder. Det er det bedste råd, vi kan give dig.

Der findes to typer ventelister: ekstern og intern – og det er fondene, der ejer vores ejendomme, som bestemmer, hvilke regler der gælder for deres ventelister. Det er deres regler, vi udlejer efter.

Afhængig af om du søger lejlighed i København eller på Frederiksberg, er der forskellige krav til dig som ansøger.

København

Du skal være myndig for at kunne skrive dig op til en lejlighed i København. 

Frederiksberg

Du skal være myndig og have en tilknytning til Frederiksberg – det vil sige, at du enten skal bo, studere eller arbejde på Frederiksberg.

Læs de fulde ventelisteregler for Frederiksberg.

Ekstern venteliste

Ekstern venteliste er for dig, som endnu ikke er lejer hos os – men ønsker at blive det.

Eksterne ventelister åbnes kun efter behov. Hvornår det sker afhænger af, hvor mange der løbende fraflytter en ejendom, og hvor mange der står på venteliste til den. Vær opmærksom på, at det næsten altid er ventelister til 1- eller 2-værelses lejligheder, der åbnes for.

Se den aktuelle venteliste status

Intern venteliste

Intern venteliste er for dig, der allerede er lejer i en af vores ejendomme – men ønsker at flytte til en af vores andre lejligheder. De interne ventelister er altid åbne for opskrivning af lejere, der opfylder de aktuelle regler og betingelser.

I København

I de københavnske ejendomme kan du udelukkende skrive dig op til anden lejlighed i den ejendom, du bor i. Du kan altså ikke skrive dig op til de andre ejendomme, der ligger i København. Der kan i nogle ejendomme være særregler for, hvor stor en lejlighed du kan søge i forhold til, hvor mange I er i din husstand

På Frederiksberg

På Frederiksberg kan du skrive dig på en intern venteliste, når du har boet hos os mindst 2 år i din nuværende lejlighed. Du kan maksimalt skrive dig op til lejlighed i 2 af vores 19 ejendomme. Desuden gælder der en række særlige regler og muligheder, når du bor i en af ejendommene på Frederiksberg.

Ofte stillede spørgsmål

Intern venteliste er for dig, der allerede er lejer i en af vores ejendomme.

Ekstern venteliste er for dig, som endnu ikke er lejer hos os – men ønsker at blive det.

De eksterne ventelister åbnes kun efter behov. De interne ventelister er altid åbne.


Du kan se ventelisternes aktuelle status her på vores web  >>> Status ventelister

Det er ikke muligt at forudsige, hvornår en ekstern venteliste åbnes for opskrivning. Det afhænger af, hvor mange der løbende fraflytter en ejendom, og hvor mange der står på venteliste til den.

Nej, den service kan vi desværre ikke tilbyde.

Når en ekstern venteliste åbnes, informeres der på ansøgningsskemaet om ejendom, antal rum samt huslejeniveau. Hver ejendom har en venteliste til hver enkelt lejlighedstype i ejendommen: det vil sige én liste med ansøgere til 1-rums boliger, én liste til 2-rums osv.

 

Vær opmærksom på, at det næsten altid er ventelister til 1- eller 2-rums boliger, der åbnes for.

Når vi åbner en ekstern venteliste, får vi meget hurtigt rigtig mange ansøgninger. Efter blot 10-15 minutter har vi typisk modtaget 40-50 ansøgninger, hvorefter vi igen lukker listen.

Det er naturligvis skuffende for de boligsøgende, der ikke nåede at skrive sig op. Men i Københavns-området er der mange boligsøgende og relativt få billige lejligheder, så man skal være både hurtig og heldig for at komme i betragtning.

Vi ønsker ikke, at boligsøgende skal stå på vores ventelister i mange år, før de får tilbudt en lejlighed. Vi tager derfor kun et mindre antal boligsøgende ind på vores eksterne ventelister, og de får så relativt hurtigt tilbudt en lejlighed.

Som bekræftelse modtager du en e-mail med et opnoteringsbevis senest 14 dage efter, at din ansøgning er godkendt.

Det afhænger af, hvor mange der løbende fraflytter den ejendom, du er skrevet op til, og hvor mange der står på ventelisten. Det er derfor ikke muligt at give et konkret svar på spørgsmålet.

Er du skrevet på venteliste til en lejlighed i Frederiksberg Boligfond, får du i forbindelse med opnoteringen tilsendt link og et login til fondens web-venteliste, hvor du kan se din generelle venteliste-placering i den eller de ejendomme, som du er skrevet op til (gælder dog ikke ved opnotering under ”Flyv fra reden” ordningen).

 

Har vi sendt dig en e-mail med et tilbud om lejlighed, angiver det sidste tal i mailens emnefelt dit nr. på ventelisten til den tilbudte lejlighed.

Ejendomme

København
Frederiksberg