Vi er din administrator

DEAS har overtaget PrivatBos opgaver og rolle som fondenes administrator. En af vores fornemste opgaver er at servicere fondenes beboere og sikre gode, trygge rammer i ejendommene.

Du kan kontakte os på telefon 70 30 20 20 og e-mail info@deas.dk. Telefonen er åben fra kl. 7.00-19.00 på alle hverdage. Vi har samlet de vigtigste informationer om skiftet til DEAS her:

Vi har overtaget PrivatBos ventelister. Det betyder, at alle boligsøgende er blevet flyttet over i vores gratis boligplatform Findbolig.

 

Er du skrevet op på en ekstern eller intern venteliste, har du modtaget en e-mail om, at vi har oprettet en profil til dig, og at du fremover skal bruge Findbolig til at administrere din opskrivning. Du beholder naturligvis din anciennitet og plads på ventelisten.

 

Du kan læse mere om tildelingsregler, og hvordan ventelisterne administreres under hver enkelt fond via Findboligs forside.

 

Findboligs support kan kontaktes på telefon 70 30 22 00 og e-mail bolig@deas.dk. Telefonen er åben alle hverdage fra kl. 10-15.

Efter skiftet til DEAS har du stadig den samme ejendomsmester og en fast kontaktperson i administrationen. Der er ikke sket ændringer på dit ejendomskontor udover, at kontorets e-mailadresse nu ender på @deas.dk.

Find ejendommens kontaktpersoner

Du finder informationer om husleje, vedligehold, fremleje, gebyrer og beboerrepræsentationen under lejersektionen på vores hjemmeside.

Er du skrevet op på en venteliste, har du modtaget en e-mail om, at vi har oprettet en profil til dig, og at du skal bruge Findbolig.nu til at administrere din opskrivning. Du beholder naturligvis din plads og anciennitet på ventelisten.

Du kan læse mere om tildelingsregler, og hvordan ventelisterne administreres under hver enkelt fond via  Findboligs forside.

Vi ser frem til at samarbejde med beboerrepræsentationerne i alle fondenes ejendomme og glæder os til at hilse på dig. Du kan læse mere om at være en del af en beboerrepræsentation på vores hjemmeside.

Har du været leverandør til PrivatBo er det vigtigt, at du er opmærksom på følgende:

- Den e-mailadresse, du har benyttet til fakturafremsendelse, stoppede med at virke den 12. maj 2021 kl. 17.00.

- I DEAS modtager vi kun elektronisk fakturering. Det betyder, at du kan sende fakturaer og kreditnotaer til vores EAN/GLN-nummer i fakturaformatet OIOUBL.

- DEAS' EAN/GLN-nummer er 5790002305504.

- Der skal altid være anført et korrekt 'Købers ordrenummer' på fakturaen. 'Købers ordrenummer' får du oplyst af den medarbejder, der har rekvireret opgaven. Er du i tvivl om, om du har det korrekte nummer, skal du kontakte medarbejderen og få det bekræftet. 'Købers ordrenummer' skal placeres i feltet til 'Købers ordrenummer' (Invoice/cac:OrderReference/cbc:ID) eller alternativt placeres frit i adressefeltet eller referencefeltet.

- Du kan læse mere om de oplysninger, der er obligatoriske i en e-faktura til os, på www.deas.dk/efaktura. På siden kan du også læse om, hvordan du kan sende os elektroniske fakturaer og kreditnotaer. 

- Fakturaer, der i forvejen er tilmeldt betalingsservice, PBS eller BS+, skal ikke ændres til e-fakturering.

Du er altid velkommen til at kontakte os på efakturateam@deas.dk. Vi besvarer e-mails på hverdage mellem kl. 8.00 og 16.00.

Du er altid velkommen til at kontakte os og bruge vores mediecenter.

Det er bestyrelsesformændene, der udtaler sig på vegne af Frederiksberg Boligfond og de københavnske fonde. Ønsker du en kommentar eller et interview, skal du kontakte formændene direkte.

Vi har løbende orienteret om skiftet til DEAS. Men måske har du ikke haft lejlighed til at læse de forskellige orienteringerne. Vi har samlet de tre vigtigste her:

– Læs beboerorienteringen fra PrivatBo (PDF)
– Læs beboerorienteringen fra DEAS (PDF)
– Læs pressemeddelelsen om fondenes samarbejde med DEAS (PDF)