Der bliver i øjeblikket udført arbejde i Frederiksberg Boligfonds webventelistesystem. Det betyder, at du ikke kan logge ind i systemet i øjeblikket. Vi vil bede dig om at være tålmodig og forsøge at logge ind igen på et senere tidspunkt. Du skal forsætte med at bruge Frederiksberg Boligfonds webventelistesystem frem til medio juni 2021, hvor ventelisterne flyttes over i Findbolig.nu.

Vi har tidligere oplyst, at du skulle bruge DEAS´ boligplatform Findbolig.nu frem for vores systemer fra den 17. maj 2021. Men flytningen af ventelisternes store mængder data tager længere tid end først antaget. Det betyder følgende for alle boligsøgende:

  • Ventelisterne bliver fortsat åbnet efter behov på denne side frem til medio juni 2021.
  • Er du skrevet op til en bolig på Frederiksberg, skal du fortsætte med at bruge Frederiksberg Boligfonds webventelistesystem frem til medio juni 2021.
  • Er du skrevet op til en bolig i København, skal du frem til medio juni 2021 kontakte din administrator på teampb@deas.dk, hvis du ønsker at ændre din opskrivning.

DEAS er fondenes nye ejendomsadministrator, og en af vores fornemste opgaver er at servicere dig som beboer og sikre gode, trygge rammer. Du kan kontakte os på telefon: 70 30 20 20 og e-mail info@deas.dk. Telefonen er åben for henvendelser fra kl. 7.00-19.00 på alle hverdage. 


Der er sat opslag op i alle opgange, hvor du finder dit driftskontors kontaktinformationer og andre nyttige informationer. Du kan læse mere om DEAS på www.deas.dk.

DEAS er fondenes nye ejendomsadministrator, og en af vores fornemste opgaver er at servicere dig som beboer og sikre gode, trygge rammer.

Du kan kontakte os på telefon: 70 30 20 20 og e-mail info@deas.dk. Telefonen er åben for henvendelser fra kl. 7.00-19.00 på alle hverdage. 


Der er sat opslag op i alle opgange, hvor du finder dit driftskontors kontaktinformationer og andre nyttige informationer.

Du kan læse mere om DEAS på www.deas.dk.

Vores opgave er at sørge for,
at du bor godt

Som ejendomsadministrator er det vores opgave at sørge for, at hverdagen fungerer optimalt på ejendommene. Vi drifter, udvikler og udlejer. Vi byfornyer og moderniserer. 

Når man administrerer ca. 4.500 lejligheder, opstår der altid situationer, som kræver vores indsats. Måske har du fået en vandskade, eller måske er der problemer med dit toilet eller afløb. Det bliver håndteret professionelt af vores ejendomsfunktionærer. 

Eller måske drømmer du om et nyt køkken eller ønsker at flytte internt. Vi hjælper med at finde løsninger. Det er vores opgave at sikre, at du bor godt.

0
Lejligheder
0
Ejendomme
0
Ejendomskontorer
0
Ansatte

Mission

Vi drifter og udvikler vores ejendomme professionelt. Vi sikrer, at alle vores beboere bor godt. Hverdagen på ejendommene skal fungere optimalt.

Værdier

Vi er nærværende, venlige og ordentlige. Vi har nærhed til beboerne med vores ejendomskontorer. Vi er ligetil på en professionel måde.

Politikker

Læs mere om, hvordan vi håndtere dine data i vores privatlivspolitik (PDF), cookiepolitik og ansvarsfraskrivelse.

Ejendomme og ejerskab

Ejendommene er klassiske etageejendomme beliggende på Frederiksberg og i København. Det er Frederiksberg Boligfond og ti københavnske fonde, der ejer de 29 ejendomme – og i fællesskab ejer os. Ejerskabet er fordelt 50/50 imellem Frederiksberg Boligfonds og de ti københavnerfonde. Se kort over ejendommene

Ledelsen

Privatbo ledes af Karin Kryger Olsen (forretningsfører), Grit Andersen Naqvig (boligchef) og Dan Autzen (teknisk chef).

Bestyrelsen

Privatbos bestyrelse er Flemming Brank (formand), Jesper Bang (næstformand), Michael Jansen, Mette Bang Larsen, Anni Haraszuk, Tabita Lotte Rachlitz og Robert Holm Jensen.

Det vi gør, hver dag

Det vi gør,
hver dag

Administration

Vores ejendomsadministratorer udarbejder lejekontrakter, planlægger ind- og fraflytninger, står for varslinger m.m.

Ejendomskontorer

Ejendomsmestre og gårdmænd er de frontmedarbejdere, som beboerne møder hver dag.

Vedligehold

Vi udarbejder og holder hånd i hanke med 10-års planer for ejendommene.

Byggeri

Vi byfornyer, moderniserer lejligheder, renoverer tage, facader, opgange, gårdanlæg, vinduer og meget mere.

Økonomi

Den store regnemaskine, som står for bogføring, afstemning, budgetter, budgetkontrol, årsregnskaber m.m.

Jura

Vi følger altid lejeloven, men da man ikke altid er enige om alting, har vi in-house advokater med speciale i lejeret.

Ejendomme

København
Frederiksberg