Ansvarsfraskrivelse

Ansvars-fraskrivelse

På vores hjemmeside kan du hurtigt finde information om emner, som vi har erfaring for interesserer mange beboere. Du skal dog være opmærksom på, at informationen er generel, at hjemmesiden løbende opdateres, og at der kan være ændringer af praktisk eller juridisk karakter på vej. Informationen på hjemmesiden giver dig derfor ikke rettigheder eller pligter i forhold til udlejer, men den kan hjælpe dig med at få et overblik.

Ansvarsfraskrivelse

PrivatBo fraskriver sig ethvert ansvar for direkte eller indirekte følgevirkninger, skader, skuffelser, ulemper samt eventuelle tab, som skyldes brug eller misbrug af hjemmesiden, uanset om dette eksempelvis skyldes fejl, uhensigtsmæssigheder, udeladelser eller manglende opdateringer af indholdet på hjemmesiden.

Dette gælder også indholdet på de hjemmesider, hvortil der henvises eller linkes til.

Hvor lovgivning er refereret, tages der således udtrykkeligt forbehold for, at nye regler kan være trådt i kraft, der modificerer det beskrevne, og der henvises til de til enhver tid gældende regler.

Datadisclaimer og behandling af personoplysninger

Vi indsamler ikke personhenførbare oplysninger om besøgende på vores hjemmeside, medmindre den besøgende selv giver os oplysningerne.

Når du tilmelder dig vores nyhedsbrev(e), registrerer vi dit navn, din e-mailadresse og præferencer i forhold til nyheder.

Disse oplysninger bruges udelukkende til at sende dig nyhedsbrev(e). Du kan altid afmelde dig vores nyhedsbrev(e) igen. Enten ved at benytte afmeld-linket i nyhedsbrevet eller ved at henvende dig til os direkte. Når du afmelder dig vores nyhedsbrev(e), slettes dit navn, din e-mailadresse og præferencer i vores system.

Vi genererer statistiske informationer om antal forespørgsler på vores hjemmeside. Disse oplysninger giver ikke mulighed for at identificere individuelle brugere som enkeltpersoner.

Brugen af privatbo.dk er underlagt dansk ret, og tvister, der opstår i forbindelse med brug af indholdet på hjemmesiden, skal afgøres efter dansk ret ved de danske domstole.