Informationer
om overgangen til DEAS

DEAS har overtaget PrivatBos opgaver og rolle som fondenes administrator fra den 1. maj 2021. Du kan her på siden læse seneste nyt om overgangen og få svar på de spørgsmål, som vi oftest får fra beboere.

Seneste nyt

Der arbejdes fortsat med at omlægge ventelisterne fra Privatbo til Deas' boligplatform Findbolig.nu – men det har vist sig at være både omfattende og kompliceret at konvertere de mange data. Dette er en medvirkende årsag til, at det i øjeblikket ikke er muligt at blive opnoteret på venteliste eller få ændret en eksisterende opnotering. Det er heller ikke muligt at logge ind på Frederiksberg Boligfonds webventelistesystem.

 

Har du spørgsmål i forbindelse med dette, kan du måske finde svar her...

 

Vi vil bede dig om at være tålmodig.

Omlægningen forventes at være på plads primo september 2021 – og når tiden nærmer sig, vil du her på privatbo.dk kunne finde information om, hvornår du kan begynde at bruge Findbolig.nu, og hvordan du skal gøre.

Vi har løbende orienteret om skiftet til DEAS. Men måske har du ikke haft lejlighed til at læse de forskellige orienteringerne. Vi har samlet de tre vigtigste, tidligere orienteringer her:

Læs beboerorienteringen fra PrivatBo (PDF)

Læs beboerorienteringen fra DEAS (PDF)

Læs pressemeddelelsen om fondenes samarbejde med DEAS (PDF)

Ofte stillede spørgsmål
(FAQ)

Ofte stillede
spørgsmål

Nej, det er i øjeblikket ikke muligt at ændre i eksisterende opnoteringer . Det er heller ikke muligt at oprette en ny opnotering - hverken på intern eller ekstern venteliste.  Det forventes ikke at blive  muligt, før konverteringen til Findbolig.nu er på plads.

Der åbnes formentlig først for ventelister, når konverteringen til Findbolig.nu er på plads, hvilket forventes at ske primo september 2021.

Det gør du ved at holde øje med informationen på denne side.

Det skal du, når omlægningen til Findbolig.nu er gennemført, hvilket forventes at ske primo september 2021. Når det sker, vil du her kunne finde information om, hvordan du logger på Findbolig.nu.

I forbindelse med  at Frederiksberg Boligfonds webventeliste skal omlægges til DEAS' platform Findbolig.nu, har det været nødvendigt at lukke for adgang til listen, så alle data "fastfryses".

Nej, der er ingen ændringer i reglerne for hverken opnotering på venteliste eller udlejning af bolig. Læs mere her...

Ja, din placering på ventelisten ændres ikke ved overgangen til Findbolig.nu

Det ved vi først, når du modtager et konkret tilbud om bolig. 

Du får kun tilsendt boligtilbud, når en ledig bolig matcher både dine krav til den ønskede bolig og din aktuelle placering på ventelisten.

Kontakt-
informationer

Kontaktinformationer

Fandt du ikke svar i FAQ’en? Så kontakt os på telefon 70 30 20 20 eller e-mail info@deas.dk