Der bliver arbejdet på Frederiksberg Boligfonds webventelistesystem. Det betyder, at du ikke kan logge ind i systemet i øjeblikket. Har du spørgsmål eller ændringer til din opskrivning, som ikke kan vente, vil vi bede dig om at kontakte din administrator på teampb@deas.dk.

Vi har tidligere oplyst, at du skulle bruge DEAS´ boligplatform Findbolig.nu frem for vores systemer fra den 17. maj 2021. Men flytningen af ventelisternes store mængder data tager længere tid end først forventet. Det betyder følgende for alle boligsøgende:

  • Ventelisterne bliver fortsat åbnet efter behov på PrivatBos ventelisteside frem til medio juli 2021.
  • Er du skrevet op til en bolig i Frederiksberg Boligfond, skal du frem til medio juli 2021 kontakte din administrator på teampb@deas.dk, hvis du ønsker at ændre din opskrivning.
  • Er du skrevet op til en bolig i København, skal du frem til medio juli 2021 kontakte din administrator på teampb@deas.dk, hvis du ønsker at ændre din opskrivning.

DEAS er fondenes nye ejendomsadministrator, og en af vores fornemste opgaver er at servicere dig som beboer og sikre gode, trygge rammer. Du kan kontakte os på telefon: 70 30 20 20 og e-mail info@deas.dk. Telefonen er åben for henvendelser fra kl. 7.00-19.00 på alle hverdage. 


Der er sat opslag op i alle opgange, hvor du finder dit driftskontors kontaktinformationer og andre nyttige informationer. Du kan læse mere om DEAS på www.deas.dk.

DEAS er fondenes nye ejendomsadministrator, og en af vores fornemste opgaver er at servicere dig som beboer og sikre gode, trygge rammer.

Du kan kontakte os på telefon: 70 30 20 20 og e-mail info@deas.dk. Telefonen er åben for henvendelser fra kl. 7.00-19.00 på alle hverdage. 


Der er sat opslag op i alle opgange, hvor du finder dit driftskontors kontaktinformationer og andre nyttige informationer.

Du kan læse mere om DEAS på www.deas.dk.

DEAS og ventelisterne

Hvis du er skrevet op til en bolig, beholder du naturligvis din opskrivning og plads på ventelisten, efter at DEAS har overtaget PrivatBos opgaver.

Din opskrivning flyttes til Findbolig.nu

Medio juli 2021 flyttes din opskrivning over i DEAS’ boligplatform www.findbolig.nu, hvorfra ventelisterne fremover administreres. 

DEAS opretter automatisk en profil til dig og tilknytter den e-mailadresse, du har oplyst ved din opskrivning.

Det skal du selv gøre

Medio juli 2021 skal du gå ind på Findbolig.nu og gøre følgende: 

1. Gå ind på https://findbolig.nu/logind.aspx

2. Vælg ´jeg har glemt mit brugernavn og/eller kodeord´

3. Indtast den e-mailadresse du oplyste, da du blev skrevet op og tryk så på ´send brugeroplysninger´

4. Du modtager nu en e-mail med dine brugeroplysninger

Når du logger ind første gang, vil vi bede dig om at opdatere dine oplysninger.

DEAS og ventelisterne

Hvis du er skrevet op på en intern eller ekstern venteliste, beholder du naturligvis din opskrivning og plads på listen, efter at DEAS har overtaget PrivatBos opgaver.

Din opskrivning flyttes til Findbolig.nu

Efter den 17. maj 2021 flyttes din opskrivning over i DEAS’ udlejningsplatform www.findbolig.nu, hvorfra ventelisterne fremover administreres. 

DEAS opretter automatisk en profil til dig og tilknytter den e-mailadresse, som du har oplyst ved din opskrivning.

Det skal du selv gøre

Efter den 17. maj 2021 skal du gå ind på www.findbolig.nu og gennemgå to enkle trin:

1.
Under ’log ind’ vælger du ’jeg har glemt mit brugernavn og/eller kodeord’

2.
Dernæst oplyser du din e-mailadresse og trykker på ’send brugeroplysninger’. Du må meget gerne opdatere dine brugeroplysninger, så de er korrekte.

Indtil den 17. maj kan du fortsat bruge nedenstående.

Er du skrevet op...

… på venteliste i Frederiksberg Boligfond, og har du et login til fondens webventeliste, kan du gå direkte til listen her

Ekstern opskrivning

De eksterne ventelister er for dig, som ikke bor hos os i forvejen. Der gælder forskellige ventelisteregler i København og på Frederiksberg. Læs mere om dem her.

København
ekstern

Der er nu åbent for opskrivning til X rum’s boliger i ejendommen XXX (link), lejeniveauet er 0.000-0.000 kr. pr. md. Ved indflytning betales indskud og forudbetalt leje, som samlet svarer til 6 måneders leje.

Vi gør opmærksom på, at ventetiden kan være kort, så du skal KUN skrive dig på ventelisten, hvis du er aktivt søgende.

Venteliste til de københavnske ejendomme er:

Frederiksberg
ekstern

Der er nu åbent for opskrivning til 2 rum’s boliger i Frederiksberg Boligfonds ejendom Lineagården – lejeniveauet er 8.300-8.800 kr. pr. md. Ved indflytning betales indskud og forudbetalt leje, som samlet svarer til 6 måneders leje.

Vi gør opmærksom på, at ventetiden kan være kort, så du skal KUN skrive dig på ventelisten, hvis du er aktivt søgende.

HUSK, du skal have tilknytning til Frederiksberg – enten bo, arbejde eller studere der. Når du har udfyldt formularen og gennemført denne, skal du samtidig sende en mail til aeg@privatbo.dk hvoraf det fremgår, at du er interesseret, samt at du har tilknytning – alternativt slettes din opskrivning.

Venteliste til ejendommene på Frederiksberg er:

Intern opskrivning -
når du er lejer hos os

De interne ventelister er for dig, som allerede er lejer hos os, men ønsker en anden lejlighed. I København kan du skrive dig op i den ejendom, du bor i. På Frederiksberg har du mulighed for at skrive dig op i 2 forskellige ejendomme. Læs mere om opskrivningsreglerne her.

København
intern

Venteliste til de københavnske ejendomme er:

Frederiksberg
intern

Venteliste til ejendommene på Frederiksberg er: